Käyttöehdot

Käyttöehdot

Tervetuloa undulaatti verkkosivustolle. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt seuraavat käyttöehdot kokonaisuudessaan. Jos et hyväksy näitä ehtoja, pyydämme sinua olemaan käyttämättä tätä verkkosivustoa.

1. Sivuston Käyttö

1.1. Sivuston Tarkoitus: undulaatti tarjoaa tietoa pöydistä ja tuoleista sekä niihin liittyvistä aiheista. Tieto on tarkoitettu yleiseksi tiedoksi, emmekä anna mitään takuita tietojen tarkkuudesta tai ajantasaisuudesta.

1.2. Käyttörajoitukset: Et saa käyttää tätä sivustoa laittomiin tarkoituksiin. Et myöskään saa häiritä sivuston toimintaa tai aiheuttaa vahinkoa sivustolle tai sen käyttäjille.

2. Tekijänoikeudet ja Tavaramerkit

2.1. Sivustosisältö: Kaikki sivustolla olevat tekstit, kuvat, grafiikat, logot ja muut sisällöt ovat tekijänoikeuksilla ja/tai tavaramerkeillä suojattuja undulaatti tai kolmansien osapuolien omaisuutta. Kaikki oikeudet pidätetään.

2.2. Käyttörajoitukset: Et saa kopioida, levittää, ladata, julkaista tai muulla tavoin käyttää sivuston sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman undulaatti nimenomaista lupaa.

3. Vastuunrajoitus

3.1. Tietojen Virheet: undulaatti ei takaa sivustolla olevien tietojen tarkkuutta tai ajantasaisuutta. Sivustoa käytetään omalla vastuullasi.

3.2. Kolmansien Osapuolten Sisältö: Sivustolla saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Emme vastaa näiden sivustojen sisällöstä tai toiminnasta.

4. Yksityisyys

4.1. Tietosuojakäytäntö: Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt undulaatti tietosuojakäytännön ehdot.

5. Muutokset Ehtoihin

5.1. Ehtojen Muutokset: undulaatti voi päivittää näitä käyttöehtoja aika ajoin. Päivitetyt ehdot astuvat voimaan heti niiden julkaisun jälkeen sivustolla.

6. Ota Yhteyttä

6.1. Kysymykset: Jos sinulla on kysyttävää näihin käyttöehtoihin liittyen, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen.

Kiitos, että käyt undulaatti verkkosivustolla. Toivomme, että löydät sivustoltamme hyödyllistä tietoa pöydistä ja tuoleista.